Kathmandu, Nepal

25-01-2014: Kathmandu, Nepal

Hej allesammen :)
Så er rejsen startet! Vi fløj fra DK den 23. og mellemlandede derefter i Istanbul. Her fandt vi ud af at næste fly var forsinket 5 timer. Ventetiden blev til 8 timer - så dhanyabad

for det! :)

Det gik dog overraskende hurtigt og vi fik snakket nogle timer med en pige fra Frankrig ("B") og en mand fra New Jersey (Thomas). De havde rejst en del før og havde en masse gode råd til sådan nogle nybegyndere som os :)
Da vi endelig kom til Kathmandu den 24. omkring middag, var vi meget trætte og det hele virkede utroligt overvældende - med mennesker, biler og motorcykler over det hele, som råbte og dyttede og spyttede og ville have fat i en. Vi fik dog fat i en taxa og ankom efter en masse indenomsoverhalinger og livsfarlig kørsel til vores hotel :) Her kom vi lidt til os selv og kom også ud i Kathmandu, som er en fantastisk by, hvor man hurtigt vænner sig til al trafikken og hvor folk er super venlige. Vi fik lejet en sovepose hver, til det 18 dages Annapurna trek, som begynder i morgen.
Om aftenen var vi på den vegetariske restaurant OR2K og spise. Det var et super hyggeligt sted, hvor man sad på puder på gulvet.
I dag har vi været rundt og se en masse af templerne i Kathmandu, bl.a. det store tempel, som bliver kaldt Monkey Temple, fordi der løber en masse frie aber rundt. Derudover har vi mødt vores trekking-gruppe, som viste sig kun at bestå af en dreng og en pige (Tim og Sophie) på vores alder fra England, udover os. Det var ret overraskende, da vi vidste, at den gennemsnitlige gruppe var på 10 personer. Vi tog derefter ud af spise sammen.
Vi har også lejet en dunjakke til trekket til mig (Alberte), da det godt kan blive ned til -30 grader om natten oppe i bjergene.
I morgen skal vi med bus i 10 timer mod startstedet på vores trek. Vi skal op om 5 timer for at komme tidligt afsted, så vi vil sige godnat herfra.
Vi håber at alle har det godt derhjemme! ❤️