Chiang Mai, Thailand

05-03-2014: Chiang Mai, Thailand

Vi ankom til Pai i torsdags, hvor Asger og Steen hentede os på scootere og kørte os ud til Steens onkel, der bor nogle kilometer uden for Pai, i jordens smukkeste hus, kaldet "Castle of Love".

Her mødte vi de to andre drenge, Anders og Nicolai, og så stod den ellers bare på ren afslapning i hængekøjerne ude på terrassen.

Steens onkel, Torben, var super cool og meget afslappet og som en velkomst-treat gav han os lakrids fra Danmark og vingummier (WUHU!!).
Der var stor gensynsglæde mellem Asger og Thea, og det var skide hyggeligt. Men efter et par timer blev vi godt nok noget rastløse af ikke at lave noget, da vi jo var vant til at der hele tiden skulle ske noget. Drengene var dog alle sammen super afslappede og Torben informerede os om, at det også havde taget lidt tid for dem at komme ned i tempo, så vi gjorde vores bedste for bare at slappe af og nyde det.
Om aftenen tog vi allesammen ud at spise, hvor Torben bestilte en masse forskellige thailandske retter, som vi delte. Hjemme igen tog vi en tur i den udendørs infinity hot tub - lidt luksusdyr har man vel lov til at være ;)
Vi havde lejet en scooter som vi delte, men da ingen af os har prøvet sådan en før var vi en smule nervøse. Alberte startede da også ud med at køre to meter, komme ud i sandet i kanten af vejen, forsøge at dreje ind på vejen igen og derfor skride i sandet og vælte. Alt sammen med stakkels Thea bag på. Vi fik dog kun et par skrammer, så Albertes stolthed var det eneste der rigtig blev såret.
Derefter kørte vi en tur ud til Pai Canyon og klatrede rundt på sandklipperne der. Så tog vi allesammen ind til Pai og spiste frokost, hvor vi mødte to danske piger fra Øregård gymnasium, som var rigtig søde. Da vi havde planer om en bytur om aftenen, spurgte vi om vi skulle mødes derinde.
Så tog vi hen til Fluid, hvor man for 10 kr. kunne dase ved en lækker pool. Mere afslapning!
Vi vænnede os nu hurtigt til det afslappede liv i Pai og havde det skide hyggeligt!
Om aftenen tog vi i byen, hvor vi fik vores første bucket, "1-2-3 Karla!!", dansning med thai'er, snakken med danske og engelske piger, gratis jordbær, ukrainsk/engelsk bøssepar, Steen blev slået, vi blev smidt ud, gik ind i et skilt, endte på en random mark, tog i 7eleven og så var kl. 5.
Dagen efter havde vi lidt tømmermænd, så der skete ikke så meget - dog fik vi tømmermændsburgere! Og os piger tog, sammen med Torben, ind til et marked i Pai, hvor vi købte ind til at lave lidt aftensmad i hans smukke køkken, som selvfølgelig var udendørs. Her lavede vi allesammen mad sammen, som faktisk blev rigtig godt.
De næste dage gik med ren afslapning, køren rundt på scooter, masser af mad, masser af fruit shakes, en kold badetur i et vandfald og lækker thai massage.
I mandags tog vi tilbage til Chiang Mai, efter at have tage afsked med drengene (snøft snøft). I går tog vi en halv dag ud i junglen for at zipline (svævebaner mellem trætoppene), hvilket var sjovt, med meget høje træer og hurtige svævebaner på op til 600 meter, men det var bestemt ikke så adrenalinfyldt som vi havde regnet med.
Om aftenen tog vi til gengæld på et thailandsk madlavningskursus, som startede ud med at vi tog på marked og købte forskellige thailandske ingredienser, som vi skulle bruge til de ikke mindre end 8 retter vi skulle lære at kokkerere. Det var en super sjov oplevelse og vi hyggede os så meget med at lave maden og ikke mindst spise den. Vi lærte blandt andet at lave spring rolls, green curry, massaman curry og steamed banana cake lavet i bananblade.
En stor tak skal gå til vores søde instruktør og til "Classic Home Cooking", som vi bestemt vil anbefale til alle, der kommer på disse kanter.
Vi fik desuden en mail fra Kilroy, der fortalte at vores planlagte trek i Vietnam er blevet aflyst. Det er nu okay med os, da det giver lidt mere frihed til selv at bestemme hvor vi skal være hvornår. Vi skal nok få trekket noget mere alligevel og de penge vi får tilbage kan bruges til meget hernede.
I dag har vi booket vores tur til Laos, som begynder i morgen, men som tager tre dage (to dage på en båd til Luang Probang). Vi håber at i har det godt derhjemme!
Sà-wàt-dii kha!
Thea og Ally